OPDRACHTGEVER LSMO

VRAAG

Kunnen jullie ‘iets’ produceren voor de bijna 500.000 leden van onze 11 ledenverenigingen, waarbij de krachten van die ledenverenigingen worden gebundeld om een grotere impact te maken voor de leden?

Voor deze opdracht waren wij de schakel tussen 11 ledenverenigingen: Pantein Extra, Marente, Amstelring Ledenservice, Espria, Thebe Extra, Florence, Carinova, 123Comfort, Groene Kruis, ZorgboogExtra en pluZ.

AANPAK

Een paar keer per jaar komen de ledenverenigingen bij ons samen voor strategische sessies. Door de corona crisis zag de zomer er voor iedereen anders uit. Dat merkten de ledenverenigingen ook: een gevoel van onzekerheid en angst groeide onder hun leden.

doeboek zomer
doe boek zomer
zomer doeboek

RESULTAAT

We bedachten het ZomerDoeBoek én werkte dit idee volledig uit: een magazine van maar liefst 136 pagina’s vol verhalen, puzzels, interviews, mooie foto’s en nostalgische reportages. Op de eerste dag van de zomer viel het ZomerDoeBoek bij de leden op de mat, slechts 8 weken na de start van dit project.

Deze succesvolle samenwerking heeft geresulteerd in de productie van een WinterDoeBoek wat begin februari bij de leden op de mat zal liggen.