OPDRACHTGEVER STARTPAGINA

VRAAG

Help ons door middel van een doorlopende content campagne continue zichtbaarheid te ontwikkelen voor Startpagina onder de doelgroep 50-plus, omdat zij behoefte hebben aan een veilige en betrouwbare internet ervaring.

Startpagina.nl wijst mensen al meer dan 20 jaar de weg op het internet en trekt samen met het vraag- en antwoord onderdeel GoeieVraag maandelijks ruim 4 miljoen bezoekers. Hiermee is Startpagina nog steeds één van de best bezochte websites van Nederland.

AANPAK

Sinds 2016 verzorgen wij de content tijdens een langlopende campagne. We schrijven en visualiseren content die we via de website van Startpagina en andere kanalen publiceren.

De berichten worden ook geplaatst op de digitale kanalen onder andere Fiets, Fiets Actief, Plus Online en Saar Magazine.
Daarnaast wordt er ook branded content in print gepubliceerd, bijvoorbeeld voor ANBO Magazine en het ZomerDoeBoek.
Bovendien wordt de content gepubliceerd op eigen titels van DPG Media (en voorheen Sanoma), zoals Libelle, Margriet en NU.nl.
De content campagne ondersteunen we door periodiek onderzoek te doen onder bezoekers van de website. De feiten die uit de onderzoeksresultaten rollen, worden gebruikt voor free publicity.

startpagina
startpagina logo

RESULTAAT

Free publicity

in 2020

€ 95.450

aan mediawaarde

> ± 200.000

extra views op Startpagina.nl in 2020 vanuit de content campagne