OPDRACHTGEVER VISIT DENMARK

VRAAG

Maak in vervolg op het succesvolle programma ‘Love for the campsite’’ een nieuw programma, met als doel de doelgroep 50-plussers kennis te laten maken met het prachtige Denemarken als vakantieland.

AANPAK

In 2020 werd in opdracht van VisitDenmark voor het derde jaar op rij een televisieserie gemaakt over Denemarken als vakantieland.. Op tv-zender ONS werden vanaf januari 2021 wekelijks de afleveringen uitgezonden.

visit denmark 2
ad magazinekopie

RESULTAAT

Dieuwertje Blok is de laatste jaren vooral bekend van haar rol als presentatrice van het Sinterklaasjournaal, maar is daarnaast een zeer ervaren en gelouterde televisiepersoonlijkheid. In het programma Reisgenøten ontvangt ze zes bekende Nederlanders, met wie ze samen een deel van Denemarken ontdekken en praten over hun carrière, hun leven en drijfveren. Gasten zijn Robèrt van Beckhoven, Twan Huys, Maik de Boer, Ronald Giphart, Carry Tefsen en Leontien van Moorsel.

Door het combineren van een inhoudelijk sterk programma met diepgaande gesprekken over herkenbare levensvragen, in de prachtige Deense omgeving, krijgt de kijker een mooi beeld van de veelzijdigheid van het land.

14%

stijging in aantal
websitebezoekers

€ 200.000

free publicity via Pauw, RTL boulevard, shownieuws

350.000

kijkers
per aflevering